fbpx

Sæt kryds til 4. maj 2019

100miles

Hvorfor ikke tage springet og tilmelde dig Horsens100. Et 100miles ultra løb. Selv om 100 miles kan virke som en lang afstand, og indrømmet det kræver forberedelse, dedikation og viljestyrke at gennemføre den afstand. Så udfordrer jeg dig til at deltage.

Bagmændene

Vi er en gruppe af ultra løbere, der har mange afsluttede ultra løb på CV, der med lidenskab har kastet os over at skabe rammerne for et løb med fokus på høj kvalitet. Et unikt løb med varige oplevelser og sikkerhed for at alle deltagerne.

Ruten

Et 100 miles 160,9 km. løb på en smuk varieret rute i og omkring Horsens. Ruten går forbi skønne Nørretrand, med Danmarks mest alsidige fugleliv, rundt om Danmarks eneste bjergkæde ”Ejer bjerge” med Yding skovhøj, Møllehøj og naturligvis en tur i Ejerbavnehøj’s tårn. Ikke at glemme de skønne områder i Torp, Stensballe, Bjerre og Klokkedal. En fryd for øjet og en udfordring for benene.

Ruten bliver en 80 km rundstrækning, der således skal gennemløbes to gange for 100miles deltagerne . Med start og omdrejningspunkt i orienteringsklubbens klubhus i Åbjergskoven/ Bygholm sø.

Tilmelding

Så, klar, parat, start > nærmere information følger.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.