Søndagsbørn: om at løbe…

Udgivet af admin den

Er dybt facineret og nærer den største respekt for alle der sætter sig mål og kaster sig med passion ud i at nå disse mål.

Ultraløber

Er selv bidt af en ultraløber-bille, og den personlige “kamp”, der ligger i at nå ud på de lange distancer er personlig udviklende. Hver gang jeg står ved startlinjen er det med en vis æresfrygt, og usikkerhed omkring hvad der kan ske de næste mange kilometre.

Der findes mange ultraløbere og jeg kender en del, hvor mange stiller op til fantastiske og strabasserende løb. Hvilket jeg nikker til med stor respekt. Derfor er det naturligvis også lidt særligt, at være med i ugens podcast Søndagsbørn:

LØB, THOMAS! LØØØB!
Er du en ekstrem type? Fordi det er vi ikke, men vi synes det er fascinerende – altså det at gøre ekstreme ting, som fx at løbe langt. RIGTIG LANGT! Og det snakker vi om i dag. SÅ smid podcasten i ørerne og løb en tur – eller lad vær. Skal du løbe lige så langt som ugens gæst, så kan du nå at høre podcasten 120 gange.

Ha’ en behagelig søndag!

Podcast, du kan lytte til 120 gange

Lyt og grin med her, når Sofie og Sebastian taler om det ekstreme.

Søndagsbørn – afsnit 7

Hvad er Søndagsbørn?

Som de selv skriver:

Søndagsbørn er ifølge folketroen heldige væsener – derfor vælger vi at hylde dem hver søndag. Podcasten er produceret af søndagsbørn, men alle er velkomne.

En nyere podcast der kan følges her: https://www.facebook.com/SNDAGSBRN – hvor du også kan findes links så du kan downloade udsendelserne til din favorit podcast player.

Kategorier: Ultra

1 Kommentar

Horsens Fjord Ultra - 60km • HERBERT KOKHOLM & Co · maj 9, 2018 kl. 1:33 pm

[…] god tradition at starte sommermåneden er med et ultraløb rundt langs Horsens Fjord – ekskl. sejladsen fra Alrø via Hjarnø til Snaptun er distancen […]

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *